produkttester, produktjämförelser, köpråd, konsumentinformation, konsumentupplysning, spartips, konsumentguide, jämförelseshopping och produktrecensioner.

Finner du på denna sida.


Smartson.se
Hjälper dig hitta de prylar som passar dig och din plånbok. Här hittar du mer än 4000 produkter, utvärderade av Smartson och andra professionella testkällor från hela världen.

CINT
Cint bygger på en enkel idé: Att människor vägleder varandra. På ett och samma ställe samlas här den kunskap, strukturerad och sökbar, som gör att vi gemensamt kan se till att göra bättre köp och undvika att "köpa grisen i säcken". Alla har vi kunskap om affärer, banker, apparater, hushållsartiklar och mycket annat. Den kunskapen är oerhört värdefull för andra. På Cint "byter" man erfarenhet med varandra.

IDG - Testcentret
Har sveriges största samling av tester av IT-produkter. Här läser du sammanfattade av, och jämnför produkter från, de stora leveratörerna.

Insplanet.com
Få en försäkring som passar dig. Insplanet är Sveriges största sakförsäkringsförmedlare. Dom hjälper dig att hitta en försäkring som oftast inte bara är bättre utan även billigare. Man jobbar idag med många av marknadens konkurrenskraftigaste uppstickare - de som vågar utmana "jättarna".

Råd & Rön

Konsumenttidningen Råd & Röns webbplats med oberoende tester, nyheter, svarta listan med mera.
Fler länkar:


Annonser:


Fler länkar:

Övriga Kvalitets Länkar:

Svenska Länkar:

Konsumentverket
Tips och råd mm
Konsumentsamverkan.se
Konsumenter i samverkan
Pricerunner
Recentioner från företag och konsument
Kelkoo
Prisjämförelser med tips
Autobytel.se
Hjälper dig vid köp av fordon
Våga Handla
Ger lite tips och råd

Utländska Länkar:

Bizrate.com
Produkttester
ConsumerGuide.com
Produkttester
mySimon
Produkttester
Product Review Site
Produkttester
Ratings.net
Produkttester
ReviewCentre.com
Produkttester

 

Resa Billigt
Startsidan
Innehåll A-Ö